کاغذ ساندویچ چیست؟

به کاغذی می گویند که دور ساندویچ برای محافظت از ساندویچ مقابل گرد و خاک و کثیفی استفاده می شود همچنین از ریختن روغن ساندویچ بر روی لباس یا از ریختن محتویات آن جلوگیری می کند.

sandwich packaging

انواع کاغذ ساندویچ یا کاغذ رپینگ(Food Wrapping):

1-کاغذ کاهی

۲-کاغذ گلاسه LWC روغنی

۳-کاغذ کرافت یک رو روغنی نازک

۴-کاغذ مومی یک رو روغنی

۵-کاغذ مومی دو رو غنی

و انواع دیگر….

سایزهای معمول کاغذ ساندویچ:

۱)۵۰*۷۰ سانتی متر برای ساندویچ های نیم متری

۲)۳۵*۵۰ برای ساندویچ های بزرگ

۳)۲۵*۳۵ سایز معمول ساندویچ

۴)۳۰*۴۰ سانتی متر سایز معمول ساندویچ

گرماژ و تعداد در هر کیلو:

گرماژ معمول کاغذ ساندویچ برای کاغذ کاهی و گلاسه روغنی ۴۵ و ۴۸ گرم می باشد ولی برای کاغذ های مومی گرماژ آن ۲۴ و ۴۰ گرم می باشد و برای کاغذ کرافت دو رو روغنی گرماژ مورد استفاده برای ساندوچ ۳۰ گرم می باشد

منظور از گرم,این است که هر ورق سایز ۱۰۰ سانتی متر در ۱۰۰ سانتی متری را اگر روی ترازوی های گرم کش و حساس بزاریم مثلا برای کاغذ مومی ۴۰ گرم می باشد یا هر کاغذ کاهی هر ورق ۱۰۰*۱۰۰ سانتی متری آن معادل ۴۰ گرم می باشد.

فرمول محاسبه تعداد کاغذ در هر کیلو:

۱۰۰۰۰/(طول کاغذ*عرض کاغذ*گرماژ کاغذ)=گرم هر یک ورق کاغذ

طول و عرض هر دو باید به سانتی متر باشند

گرم هر یک ورق کاغذ/۱۰۰۰=تعداد کاغذ مورد نظر در هر کیلو

مثلا میخواهیم تعداد کاغذ موجود در هر کیلوگرم کاغذ کاهی ۴۸ گرم سایز ۳۰*۴۰ را بدست آوریم:

۵٫۷۶ گرم=۱۰۰۰۰/(۴۸*۳۰*۴۰)=گرم هر یک ورق کاغذ

۱۷۶=۱۰۰۰/گرم هر یک ورق کاغذ=تعداد کاغذ موجود در هر کیلو

یعنی کاغذ مورد نظر ما در هر کیلو گرم آن ۱۷۶ عدد کاغذ هست

فروشگاه
منو
خانه
وبلاگ
علاقه مندی
0 آیتم سبد خرید

سبد خرید

بستن
بازگشت به بالا
ما از کوکی ها برای بهبود تجربه شما در وب سایت استفاده می کنیم. با مرور این وب سایت، شما با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید.